E-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing helpt de relatie te verstevigen

E-mail marketing is een van de meest doelgerichte en kosteneffectieve instrumenten voor marketeers. Met behulp van e-mail marketing kunt u, tegen relatief lage kosten, op maat gemaakte en gepersonaliseerde berichten versturen aan prospects en klanten.

Emails kunnen real-time worden afgeleverd met gegevens over de tijd, de locatie en het apparaat waarmee de e-mail wordt geopend. Email marketing zit letterlijk in het hart van Inbound Marketing Automation, de meest effectieve manier van B2B leadgeneratie.

Klantbinding

E-mail marketing is de ideale vorm van klantenbinding. Het sturen van relevante, gepersonaliseerde aanbiedingen is de manier om van een bestaande klant een grotere klant te maken. E-mail marketing gaat echter verder dan het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief.

Personaliseren

Dit kan worden bereikt met gepersonaliseerde e-mail. Op basis van onder meer aankoop- en klikgedrag wordt het gedrag van uw nieuwsbriefabonnees eerst gemonitord. Dit levert vaak waardevolle informatie op voor het optimaliseren van uw e-mails en bijhorende campagnes.

Inbound Email Marketing

Stan & Stacy ontwerpt, beheert en optimaliseert eMail marketing nieuwsbrieven en gepersonaliseerde aanbiedingen. Hierbij maken we gebruik van geintegreerde marketing automation software als Act-On, Hubspot of Hatchbuck voor optimaal resultaat.

Wij helpen je met:

Nieuwsbrief verzenden
Landingspagina’s
Klantsegmentatie
eMail design (responsive)
Complexe campagnes
Drip marketing

Verschil eMail marketing en Marketing Automation software?

Er zijn stand alone E-mail marketing softwarepakketten, wij zien E-mail marketing echter als een geintegreerd onderdeel van Marketing Automation.

eMail marketing software is de juiste keuze wanneer het vooral gaat om het informeren van relaties, het is echter niet de aangewezen oplossing om te ondersteunen in een complex en gefragmenteerd aankoopproces (de Buyer Journey) over verschillende kanalen (touch points).

Vergelijk eMail Marketing vs Marketing Automation op basis van features:

Ook succesvol worden in online leadgeneratie?

Download onze GRATIS content marketing whitepaper en maak een flitsende start met lead nurturing content.

Marketing Automation is een bijzonder krachtige en efficiente oplossing voor het omzetten van anonieme online bezoekers naar prospects en uiteindelijk naar kwalitatief goede leads op basis van hun gedrag en behoefte. Lees hier een uitgebreide uiteg over het verschil tussen eMail en Marketing Automation.

Implementatie:

Naast het ontwerpen van de juiste strategie en tactieken moeten bijvoorbeeld ook landingspagina’s, CTA formulieren, templates en slimme content worden aangemaakt. Stan & Stacy ondersteunt hierin.

Inbound Marketing Automation software:

We behalen een hoog rendement tegen lage kosten door gebruik te maken van slimme Inbound Marketing Automation sofware


Onze expertise