Nieuws over Blogs, Nurturing, Hummingbird en Buyer personas

0 Shares

Bang iets te missen? Geen nood! wij volgen de ontwikkelingen en het laatste nieuws rondom Inbound Marketing, 24/7 wereldwijd. Wekelijk delen we hier de interessantste en meest inspirerende artikelen van het web.

Week 52 (30 december  – 5  januari 2014):

1. Waanzinnige Google+ blog postings schrijven > Copyblogger
Google+ is hot. Maar Google+ is ook anders. Op geen enkel social netwerk is het zo belangrijk om autoriteit op te bouwen als op Google+. Demian Farnsworth van Copyblogger heeft enkele succesvolle Google+ blogpostings geschreven, wat je kunt teruglezen in de vele honderden comments en +’jes. Zijn blogposting is een must voor startende Google+ content marketeers!

2. Lead Nurturing: In 4 stappen de relatie met je prospects versterken  > Tomorrow People
Je prospects ontwikkelen naar klant kan een lang en intensief proces zijn. Iedereen heeft wel eens wat aanmoediging nodig, maar niet op een storende manier, dan haken er weer veel mensen af. Hoe blijf je regelmatig op een niet storende en spammende wijze in contact? Tomorrow People heeft een simpel maar effectief 4 stappenplan ontwikkelt om effectieve Lead nurturing toe te passen.

3. Google Humingbird update: nieuwe SEO regels voor Content Marketing  > Stan & Stacy
Google wil met Hummingbird de intentie en context van de zoekopdrachtgever beter gaan beantwoorden. Dit betekent dat de regels voor SEO omgegooid zijn. Schrijf je teksten dus niet meer voor zoekmachines door ze met keywords te doordrenken, schrijf ze voor je lezers!

4. Waarom marketeers hun Buyer Personas verborgen houden  > Content Marketing Instituut
Iedere marketeer weet dat het de basis is van succesvolle marketing, maar toch wordt er in de praktijk wordt nog maar weinig mee gedaan: Buyer Personas. In dit blog lees je de mooiste excuses van marketeers om Buyer personas gewoon in de la te houden. En lees je het gebruiken en toepassen van Buyer personas wel kunt integreren in je dagelijkse routine.  Lees vooral de comments -:)

5. Waarom je als marketeer zou moeten overstappen van Facebook naar Google+ ?  > Stan & Stacy
In deze blogposting wil ik enkele argumenten met je delen waarom overstappen van Facebook naar Google Plus je ongelooflijk veel oplevert. En wat zijn de belangrijkste verschillen? Overstappen van Facebook naar Google+ is al lang geen optie meer, maar voor marketeers noodzaak geworden.

6. Top 7 Content marketing blogs die je moet lezen in 2014 > Spokal
Ik kende ze nog niet allemaal, maar ik moet toegeven; ze zijn stuk voor stuk onmisbaar leesvoer voor content marketeers. Voeg ze dus toe aan je leeslijstje de aankomende week. Maar wat zijn jouw belangrijkste inspiratiebronnen online? Zijn het vooral Engelstalige blogs, of behoren er ook enkele Nederlandstalige tot jou favorieten?

7. Leerzame praktijk case hoe je nieuwsbrief abonneelijst te laten groeien > Buffer
Je nieuwsbrief aboneelijst te laten groeien is een van de moeilijkste uitdagingen voor een online marketeer. Content schrijven die vele honderden bezoekers oplevert gaat menigeen makkelijker af. In deze praktijk case mooie inzichten en handige tips hoe je email nieuwsbrief te laten groeien tot een grote groep loyale lezers.

0 Shares
Previous

Mobiele B2B App voor een ultieme Inbound Experience

Buyer persona opstellen: de 5 basis onderdelen

Next