SharpSpring Sales Dialer

0 Shares

Tijdens de partner webcast van 9 juli 2019 kondigde SharpSpring een aantal nieuwe Sales-gerichte diensten aan, waaronder de Sales Dialer. Op dit moment nog gericht op de US, maar de verwachting is dat SharpSpring de Sales Dialer ook internationaal beschikbaar maakt. Wat kun je verwachten?

Wat is de SharpSpring Sales Dialer?

De Sales Dialer maakt deel uit van een reeks nieuwe features die SharpSpring toevoegt om de alignment tussen marketing en sales te verbeteren en zo voor de lead een meer gestroomlijnde ervaring te creëren. 

Deze nieuwe toevoeging maakt het mogelijk om binnen de SharpSpring-omgeving ieder telefoonnummer te bellen middels een klik op het nummer. Het telefoongesprek wordt opgezet en kan gevoerd worden via een headset. 

Gespreksopname en transcripting

Alle telefoongesprekken kunnen worden opgenomen. De gevoerde gesprekken zijn dan terug te beluisteren via de contactkaart en worden daarnaast weergegeven in ‘the life of the lead’ binnen SharpSpring. Deze stap vormt een belangrijke bijdrage aan het creëren van een 360o-view waarbinnen we alle klantcontacten binnen een systeem willen registreren om zo een optimaal beeld te krijgen. 

Van ieder gesprek wordt automatisch een doorzoekbaar transcript gemaakt (in eerste instantie alleen beschikbaar voor de Engelse taal). Een zoekopdracht brengt je dan meteen naar het juiste deel van het telefoongesprek en geeft je de mogelijkheid het gesprek vanaf hier te beluisteren. 

Tenslotte is er een rapportage beschikbaar met hierin (per vertegenwoordiger) onder andere het aantal gevoerde gesprekken en de gemiddelde gesprekstijd en de bijdrage aan de verkoop.

Release

SharpSpring Sales Dailer wordt verwacht in Q2 van 2019. Zoals gezegd is deze dienst in eerste instantie gericht op de US. SharpSpring belooft echter de dienst en transcripting op termijn ook beschikbaar te maken voor andere talen.

0 Shares
Previous

De zoektocht naar de perfecte e-mail

Emoji’s in je e-mail. Hoe pas je ze toe? (best practice)

Next