SharpSpring video’s

Visual Workflows Overview

Met visuele workflows kunt je specifieke acties maken die uw marketing- en verkoopprocessen voortzetten om leads te nurturen en de verkoop te verhogen. Deze video geeft slechts een kijkje in deze krachtige tool.

Creating Dynamic E-mails met SharpSpring

Dynamische e-mailinhoud is een krachtige manier om je e-mails bij te werken om op maat gemaakte, tijdige en nuttige informatie te verstrekken aan al je leads. Het bespaart de tijd en moeite van het maken van tientallen vergelijkbare e-mails om je berichten aan te passen door in plaats daarvan één e-mail te gebruiken en aangepaste samenvoegvariabelen voor inhoud om de meest relevante informatie voor uw lead in te voegen. Deze video laat zien hoe je dynamische e-mailinhoud toevoegt.

SharpSpring’s Dynamic Landing Pages

Door content aan te bieden die persoonlijk is voor een bezoeker, worden de conversies verhoogd.
Met SharpSpring’s landingspagina’s, kan je dynamische webcontent toevoegen zonder dat je een ontwikkelaar nodig hebt. Deze video beschrijft het instellen van dynamische webcontent op landingspagina’s.

Email Content Editor Overzicht

Bij het maken van e-mails gebruikt je de Content Editor om de inhoud van je e-mail aan te passen. Als je ooit een tekstverwerker hebt gebruikt, dan zou je je thuis moeten voelen bij het gebruik van de vele functies. In dit artikel worden de beschikbare menuopties en functies van het werkbalk van Content Editor beschreven.

Creër Blogs In SharpSpring

Met de landingspagina- en blogartikelfuncties van SharpSpring kunt je blogartikelen rechtstreeks op een landingspagina publiceren. Als je echter een blog wilt publiceren, moet je eerst de landingspagina maken waar de blog wordt gepubliceerd. Deze video beschrijft de stappen die gemaakt moeten worden bij het maken en publiceren van blogartikelen op landingsspagina’s.

SharpSpring’s Contact Manager CRM

Deze video biedt je een overzicht van de functionaliteit die beschikbaar zijn binnen SharpSpring om je contacten te beheren en te organiseren, terwijl je gebruik maakt van de beschikbare tools voor scoren en campagnetracking om meer diepgaande kennis te krijgen van uw leads en contacten, die allemaal zijn opgenomen in dit CRM voor kleine en middelgrote bedrijven .

Adding Progressive Fields aan SharpSpring Formulieren

Contactformulieren mogen niet meer dan vier velden per formulier bevatten. Door extra velden toe te voegen, verkleint je de kans dat een lead je formulier invult en je de informatie kan geven. Om je formulieren schoon te houden, kan je progressieve profileringsvelden toevoegen aan uw SharpSpring-formulieren. Progressieve profileringsvelden worden alleen weergegeven als de informatie voor het specifieke veld onbekend is. Als je al informatie hebt voor de lead, wordt het veld vervangen door een veld dat je nog moet verzamelen. Deze video laat zien hoe je progressieve profileringsvelden aan een formulier kunt toevoegen.

Buyer Personas In SharpSpring

Buyer Persona’s zijn fictieve representaties van je klantenpubliek, ontworpen om hogere conversies te genereren door gepersonaliseerde berichten eenvoudig te maken. Persona’s in SharpSpring hebben veel toepassingen. Persona’s kunnen worden gebruikt voor dynamische inhoud in e-mails en landingspagina’s en ze kunnen worden gebruikt als lijstregels voor gerichte e-mailverzendingen. Persona’s kunnen door verkopers worden gebruikt om de manier waarop je tijdens de Buyer Journey met uw leads communiceert vorm te geven door je in staat te stellen je klanten en leads te segmenteren op basis van interesses en gedrag. Deze video biedt een uitleg over het maken van persona’s.

Lead Scoring

Met SharpSpring kan je aangepaste parameters voor het scoren van leads definiëren. Door scorewaarden op te nemen op basis van belangrijke verkoopindicatoren, kan je verkoopteam hun pijplijn ordenen om ervoor te zorgen dat ze die contacten klaarzetten met informatie die relevant is voor hun fase in de verkoopcyclus, allemaal opgenomen in de CRM.

Hoe je een SharpSpring-formulier kunt maken en op je website kan zetten.

Met SharpSpring kan je aangepaste formulierknoppen maken. Een formulierknop dient als een call-to-action en is een belangrijk onderdeel om de aandacht van bezoekers te trekken.

Deze video laat zien hoe uje een knop voor een formulier maakt in SharpSpring.

Formulieren van native & derden in kaart brengen

SharpSpring enables you to map native and 3rd-party forms. The form Mapping Tool can be used to include one of your existing forms on your website, rather than replacing it with a SharpSpring form. Here we will show you how to map native and 3rd party forms in SharpSpring.

Met SharpSpring kan je native formulieren en formulieren van derden gebruiken. De Form Mapping Tool kan worden gebruikt om een van jou bestaande formulieren op jou website op te nemen in plaats van deze te vervangen door een SharpSpring-formulier. Hier laten we je zien hoe je een native formulieren en formulieren van derden in SharpSpring gebruikt.

Meldingen voor formulierverzending instellen

Met SharpSpring kan je automatiseringstaken maken om iemand op de hoogte te stellen wanneer een bezoeker een formulier invult. Kennisgevingen kunnen per e-mail of sms worden verzonden. Om de automatiseringsregel te maken, maakt je een formulier zodat de workflow ernaar kan verwijzen. Het is een tijdbesparende functie in deze CRM.

Deze video laat zien hoe je formuliergevulde meldingen instelt in SharpSpring.

Een druppelcampagne (drip campaign) opzetten

Een drip campagne is een geweldige manier om leads te koesteren die overtuigend moeten worden over uw product of dienst. Het maken van een sterk aangepaste drip campagne in SharpSpring is eenvoudig. Deze ondersteuningsvideo helpt je bij het maken van een basis drip campagne.

Automated Tasks

Een automatiseringstaak is een groep regels die worden gebruikt om een workflow te starten. Of het nu is wanneer een klant een specifieke webpagina bezoekt, een formulier invult of bezoeken van specifieke verwijzende sites, een taak zal de reeks communicatie en / of evenementen in gang zetten. Deze video laat zien hoe je een automatiseringstaak maakt met SharpSpring.

Creating Custom Fields

Met SharpSpring kan je aangepaste velden maken en deze aan formulieren toevoegen. Aangepaste velden kunnen worden gebruikt om automatiseringsworkflows te activeren, contacten in een lijst te segmenteren, verkopers te informeren en meer. Deze video laat zien hoe je een aangepast veld maakt in SharpSpring.