SharpSpring Sales Optimizer vanaf november gratis

0 Shares

Met marketing automation kunnen je marketing perfect stroomlijnen. Alle boodschappen zijn perfect samengesteld, sluiten op elkaar aan en zorgt voor een perfecte gebruikerservaring. Na de overdracht aan sales wordt deze eenduidige, gestructureerde manier van communiceren vaak doorbroken. SharpSpring Sales Optimizer trekt de klantbeleving door naar Sales. Vanaf november 2019 is SharpSpring Sales Optimizer gratis.

SharpSpring Sales Optimizer automatiseert handmatige sales-activiteiten die repetitief en tijdrovend zijn en ondersteunt de verkoopafdeling bij het verzenden van de juiste, eenduidige informatie. SharpSpring biedt daarnaast de mogelijkheid tot het automatisch creëren van opportunities, follow-up-taken en andere acties op basis van belangrijke touchpoints. Om een eenvoudig voorbeeld te geven: heeft een lead een demo aangevraagd, dan kan er nu automatisch

  • een opportunity worden aangemaakt
  • een verkoper worden toegewezen
  • de opportunity in de pipeline worden geplaatst
  • een taak voor het maken van een afspraak worden aangemaakt
  • na x dagen een follow-up-gesprek worden gepland.

Wil je meer weten over SharpSpring Sales Optimizer? Ik schreef er eerder een blog over. De functionaliteit is per direct gratis beschikbaar. Neem contact met ons op voor activatie. 

0 Shares
Previous

Laten we iets afspreken: SharpSpring Meetings

Nieuwe voorwaarden SharpSpring

Next

Marketing automation whitepaper

Download onze GRATIS Marketing Automation whitepaper!