Inbound Marketing Machine

0 Shares

Inbound Marketing is de ‘new kid on the block’ in marketingland en terecht, vinden wij.

Maar zoals wel vaker bij nieuwe ontwikkelingen worden de bestaande middelen en methodes direct afgedaan als ouderwets. Dit gedrag is van alle tijden. Radio kwam en de krant had volgens kenners ‘zijn beste tijd gehad’. TV kwam en radio en de krant (want die was ‘alive and kicking’) werden dood verklaard. Internet kwam en radio, tv en de krant (inderdaad, die was er nog steeds!) waren meteen ‘yesterday’s news’.

Zoals we allemaal weten gaat het niet zo snel en gelukkig maar. De combinatie van middelen en/of methodes werkt vaak het beste bij het bereiken van een gesteld doel. Dat is bij Inbound Marketing niet anders. Inbound Marketing speelt haarfijn in op de nieuwe manieren van consumentengedrag. Dit zorgt ervoor dat steeds meer marketeers in de gaten hebben dat ze Inbound Marketing moeten gaan toepassen in hun marketingstrategie.

We moeten voorkomen dat er vanaf vandaag alleen op Inbound marketing wordt gefocused. Inbound Marketing is niet het einde van Outbound Marketing. Ze kunnen mits ze goed samenwerken zorgen voor het sneller behalen van betere resultaten. Niet door ze naast elkaar te gebruiken maar juist door ze in de strategie feilloos op elkaar af te stemmen.

Onderstaande drie strategie├źn zijn versnellers voor je Inbound Marketing Strategie. Een goede onderlinge afstemming van deze drie met je Inbound Marketing strategie zorgt voor meer impact.

  1. Een outbound marketing strategie
  2. Een corporate communicatie strategie
  3. Een nurturing of marketing automation strategie

In deze slideshare wordt haarfijn uitgelegd hoe je ervoor kunt zorgen dat de volgende 3 cruciale ingredi├źnten je Inbound Marketing strategie meer slagkracht geven: How to Build a Better Inbound Marketing Machine from Marketo

Hoeveel inbound marketing potentieel heb jij?

Elke online marketeer moet hier tegenwoordig moeiteloos antwoord op kunnen geven. Het is namelijk cruciale informatie voor het stellen en behalen van targets. Geen idee? Dan is het de hoogste tijd voor de Stan & Stacy Quickscan! Wil je meer weten over onze aanpak? Bel ons op +31 (0)6 484 80 698 of stuur een bericht.

0 Shares
Previous

10 termen over inbound marketing die je moet onthouden

Welke bedrijven hebben veel voordeel van Inbound Marketing?

Next