Wat weet jij van je klant? Masterclass Buyer Personas op 14-15-16 april

0 Shares

Voor elke marketingstrategie is het cruciaal om te weten wie je doelgroep is. Marketing ondersteunt door Buyer Persona’s levert gemiddeld een 124% hoger rendement op. Steeds meer marketeers ontdekken dan ook de kracht van het opstellen van Buyer Personas.

Tony Zambito is de grondlegger en autoritet van B2B Buyer personas en is begin april in Nederland voor een 3 daagse Masterclass. Bedrijven waar Tony Buyer Personas succesvol heeft geintroduceerd zijn o.a. HP, Reed Elsevier, FedEx, Pearson, Robert Half International, Microsoft, Genesys, IBM, and Conoco Phillips.

Voor marketeers die meer Inbound gericht willen werken is deze Masterclass Buyer Personas een absolute must!

Wat leer je in deze Masterclass Buyer Personas?

Tony Zambito leert je op inspirerende wijze een dieper inzicht over je klant te verkrijgen, zowel vanuit de theorie als ook de praktijk door hands-on workshops. Leer onder andere over:

  • Het belang van het identificeren van klant gerelateerde uitdagingen
  • De basisprincipes van klantinzicht
  • Hoe klantinzicht onderzoek uit te voeren en hier conclusies aan te verbinden
  • Hoe klantinzichten te intepreteren en te vertalen naar aankoopdoelstellingen
  • Hoe klantgedrag beter te begrijpen en vanuit scenario’s en journey’s te denken
  • Hoe datgeen je leert in deze Buyer Persona training effectief in te zetten in relatie tot marketing, content en verkoopstrategien.

Ontdek de kracht van Buyer personas, hoe ze zo optimaal mogelijk te benutten en hoe ze in de praktijk toe te passen. Na deze masterclass neem je als marketeer nooit meer beslissingen zonder eerst je Buyer personas onderzocht en geraadpleegd te hebben!

De Masterclass is op 14-15 en 16 april 2015 a.s. Plaatsen zijn beperkt!

We nodigen je uit om ook alvast kennis te maken met Tony Zambito op zijn bijzonder rijk gevulde blog, of volg hem via Twitter.

0 Shares
Previous

Wat is het verschil tussen e-mailmarketing en marketing automation?

Mobiele B2B App voor een ultieme Inbound Experience

Next