Een WordPress template en passie is genoeg

0 Shares

Ik vraag me al maanden af waarom en ik kan er geen antwoord op geven… maar we staan op voor ons belangrijke keywords gewoon in de top 3 in Nederland. Met een hoop mooie leads tot gevolg. Het enige wat we gedaan hebben is een fatsoenlijke CMS (WordPress) up-and-running en schrijven over waar onze passie ligt.

Wat mij betreft begraven we het woord SEO, voor eens en voor altijd. Want het speelt gewoon geen rol meer. Althans, wij hebben echt geen flauw idee hoe met SEO om te gaan. Het enige wat we doen is enkele simpele richtlijnen volgen en schrijven over wat we leuk en interessant vinden voor onze doelgroep.

Wat volgens mij op dit moment de meeste impact heeft is een combinatie van passie en social, gemiddeld worden onze artikelen 40x gedeeld op social media. Een andere verklaring heb ik er gewoon niet voor.

Ik roep SEO experts graag op om een verklaring hiervoor te geven.

Check: Inbound marketing of Marketing automation of Buyer Personas

Heb jij er een verklaring voor? Is het een SEO dingetje? Volgens mij niet en is consistent en passievol schrijven voldoende.

0 Shares
Previous

Buyer persona interview volgens het HUM principe (3)

Hoe schrijf je een whitepaper?

Next