Sharpspring Marketing Automation software

Sharpspring Marketing Automation software

Stan & Stacy is de eerste gebruiker van Sharpspring en nu ook de eerste gecertificeerde partner in Nederland. Wij ondersteunen onze klanten met strategie, implementatie, training & support. Hiervoor is ons team officieel gecertificeerd. Tevens implementeren we Sharspring bij andere partners in Nederland en verzorgen we voor hun ook training en support. Daarmee heeft Sharpspring een groot vertrouwen in onze organisatie uitgesproken vanwege onze expertise en doortastende aanpak.

Wij zijn enthousiast over het platform. Het systeem is bijzonder compleet, erg gebruiksvriendelijk en competatief geprijsd en daarmee uitermate goed geschikt voor het MKB. We willen je graag de mogelijkheden van SharpSpring laten zien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo van onze eigen marketing automation omgeving.Krachtige functies

Sharpspring is gemaakt om marketing over alle klantkanalen te optimaliseren. Ondersteun leads tijdens hun aankoopreis en realiseer marketing ROI….

Head Features


1 op 1 Email Automation

Met Sharpspring zijn Email blasts verleden tijd, start met conversaties die leiden tot conversie. Ga verder dan traditionele email-communicatie en faciliteer echt gepersonaliseerde dialoog.

Communiceer precies op het juiste moment met de juiste lead binnen de aankoopreis. Informeer sales zodra de lead klaar is om benaderd te worden.

Feature Email Final2


Dynamische webforms

Bouw, customize en plaats zonder enige moeite custom velden door de drag-and-drop editor. Dynamische webforms met auto-complete velden voor reeds bekende leads verhogen de conversie en zien er fantastisch uit op elke website. Je kunt zelfs 3rd-party webforms gebruiken.

Feature Forms Final

Engage leads over alle Touch-Points

De robuuste makkelijk te gebruiken ‘rules-engine’ maakt Sharpspring marketing automation makkelijk voor iedereen. Pas workflows toe op binnen elke fase in het aankoopproces. Ontvang elke gewenst moment overzichten van de meest actieve leads.

Identificeer ‘hot prospects’ op basis van lead scoring gebaseerd op engagement, webpagina interactie, email interactie en nog veel meer. Optimaliseer je sales funnel met krachtige conversie tools.

Feature Automation Final


VisitorID Identificeert nieuwe Leads

Identificeer anonieme bezoekers op je website door VisitID. Door het registreren en analyseren van gedragskenmerken krijg je inzicht in de wensen van je prospect. Ontvang dagelijks overzichten van de meest actieve leads en converteer ze naar gekwalificeerde leads.

Feature Vid Final


Krachtige CRM functies en koppelingen

Volg in een oogopslag opportunities van begin tot het afsluiten van nieuwe opdrachten binnen de sales pipeline. Configureer verschillende verkoopfasen en stel filters in voor het effectief managen van het verkoopproces. Of koppel Sharpspring aan een CRM pakket naar keuze.

Feature Crm Final


Volledig geintegreerde VoiP telefonie koppeling

De dagen dat je verschillende software nodig hebt alle telefonische contacten te registreren liggen achter ons. Sharpspring gaat verder dan andere marketing automation systemen door call-tracking mogelijkheden zodat alle klantkanalen ook echt daadwerkelijk gekoppeld zijn.Maak data echt begrijpelijk

Neem goed onderbouwde beslissingen vanuit real-time en relevante data. Slice & dice krachtige rapporten tot in de kleinste details. Maak end-to-end ROI inzichtelijk en meetbaar en deel deze inzichten met je marketing-team, partners en klanten.

Feature Analytics Final

Flexibele integratie mogelijkheden

Integreer honderden 3rd-party software producten met de Sharpspring API en Zapier integratie tool. Sharspring biedt de hoogste beveiliging voor optimale data-integriteit door robuuste encryptie vanuit een schaalbaar platform.

Feature Platform Final


Wees Sociaal

Integreer social media van prospects rechtstreeks binnen Contact Manager voor een 360˚ overzicht van alle communicatie. Maak optimaal gebruik van social media voor een betere interactie en faciliteer converstaties met je leads. Bouw aan je social media bereik met behulp van social automation workflows.

Feature Social Final