Perfecte ondersteuning van jouw marketingteam

Heb jij alle kennis en kunde in huis?

Naast creativiteit, leunt online marketing steeds meer op techniek. Marketing automation, koppeling met systemen van derden en analyse van data. Heb jij alle kennis en kunde in huis? 

Wij vullen jouw team aan waar nodig. Je campagne is hierdoor snel online. Na de live-gang helpen we je met het analyseren, verbeteren en optimaliseren van je marketing-activiteiten. Zo gaat jouw investering optimaal renderen.

100% flexibel

Stan & Stacy werkt op basis van een retainer. Deze geeft je maandelijks recht op een aantal credits die je verzilvert voor de realisatie van deliverables en ad-hoc werkzaamheden. Deze ‘kosten’ een of meer credits. Eén credit kost € 70.

Hierdoor ben je 100% flexibel. Bij aanvang van de samenwerking maak je samen met je dedicated consultant een planning. Het opzetten van een campagne, inrichten van marketing automation, content? Net wat je nodig hebt.

Voorkom risico’s en extra kosten

  • Je bent flexibel in de keuze van werkzaamheden. Periodiek geef je aan waar je behoefte aan hebt. 
  • Je weet vooraf precies welke deliverables we opleveren.
  • Onze agile manier van werken zorgt voor snel resultaat.
  • Je weet vooraf precies wat de kosten zijn en voorkomt de administratieve rompslomp van losse offertes, extra budgetaanvragen en en losse facturen.
  • Elimineer risico’s. Alle deliverables zijn op basis van een vaste prijs. Kost de vervaardiging meer uren dan begroot, dan is dit voor onze rekening.

Wat kunnen we voor je betekenen?

De marketingdiensten die we voor je kunnen verzorgen hebben we samengevat in deze prijslijst. Vul je gegevens in, en je ontvangt het overzicht met diensten per omgaande in de mailbox.

Op punten gebaseerd prijstellingssysteem

Een op punten gebaseerd prijsstellingssysteem geeft je maximale flexibiliteit. Je bepaalt hoe je deze credits maandelijks of adhoc inzet. Betaalt een vaste prijs vooraf, geen nacalculatie.

Op maat gemaakte oplossingen

Ieder project is uniek. Standaard pakketten passen daar niet bij. Binnen je budget zoeken we naar de beste oplossing.

Consultatieve aanpak

Een dedicated consultant begeleid het project. Samen met hem maak je een aanvangsplanning en een taakverdeling. Hij zorgt er voor dat je project een succes wordt.