We de afgelopen maanden een serie van 5 inbound marketing trainingen samengesteld. We zijn erg trots op het resultaat! De training helpt B2B marketeers die meer willen leren over hoe je succesvol inbound marketing toepast. Inbound Marketing bestaat uit 5 componenten, vandaar dat we het ook logisch vonden de training in 5 modules aan te bieden.

De 5 modules

  1. Buyer persona’s en hun buyer’s journey
  2. Content marketing
  3. Leadgeneratie
  4. Lead management
  5. Meten & optimaliseren

Waarom deze inbound marketing training?

De training helpt jou als B2B marketeer om zowel vanuit een theoretisch als ook vanuit een praktisch kader inbound marketing in te zetten. Heb je op hoofdlijnen al een beetje kennis van inbound marketing? Maar weet je nog niet hoe het precies werkt of hoe je het kunt toepassen binnen je eigen organisatie? Dan is deze training erg geschikt voor jou.

Waarom bieden we de training gratis aan? Omdat we geloven in de inbound marketing-gedachte: het delen van kennis. We willen jou als marketeer op weg helpen om meer uit je website te halen. Dus ja, de training is echt helemaal gratis en zonder enig voorbehoud.

Je bent ons helemaal niets verplicht of verschuldigd, maar we zouden het natuurlijk wel heel fijn vinden om van je te horen wat je van de training vindt. Zo kunnen wij de training optimaliseren en help jij weer anderen.

Hier kan je naar de pagina “Leer gratis inbound marketing in 5 stappen”.

Veel leesplezier!