Maak online marketing tot een succes

Dienstverlening online marketing

Online marketing is een essentieel ingrediënt voor een succesvolle marketingstrategie. Het tempo waarin marketing zich ontwikkelt, maakt het echter voor veel bedrijven moeilijk om:

  • alle mogelijkheden te overzien.
  • een keuze te kunnen maken in relevante hoofdzaken en bijzaken.
  • voldoende kennis in huis te hebben om deze technieken te implementeren, te monitoren, te analyseren en bij te sturen.

Waar kunnen we je bij helpen?

We helpen je bij het ontwikkelen we succesvolle campagnes. Succesvolle campagnes leveren rendement op, zijn meetbaar en hierdoor beheersbaar. Dit vereist verschillende disciplines. Heb je deze niet in huis, dan vullen wij deze aan. Zo vormen we samen één team.

Marketingdiensten op creatief en technisch vlak

Stan & Stacy kan jouw team ondersteunen met een breed scala aan diensten op creatief en technisch vlak.

Marketingstrategie ontwikkelen

De start van iedere marketingactiviteit is een strategie. Wie wil je aanspreken en wat wil je bereiken? Onderzoek en creativiteit komen hier samen.

Leadgeneratie optimaliseren

Wij zorgen voor meer en betere leads en segmenteren deze. Zo kunnen marketing en sales zich eenvoudig richten op de meest waardevolle leads.

Zichtbaarheid vergroten

Hoger in Google zorgt voor meer verkeer. Maar hoe doe je dat als iedereen op 1 wil staan in Google? Zijn er nog andere manieren om beter zichtbaar te zijn?

Conversie-optimalisatie

Veel online verkeer maar weinig leads en nog minder klanten? Wij zorgen dat bezoekers beter converteren naar leads, en leads naar klanten. Want we gaan voor klanten, niet voor bezoekers.

Content creation

De basis van iedere succesvolle campagne vormt content. Stan & Stacy maakt ‘printwaardige content’. Zo mooi en informatief dat de ontvanger het uitprint en deelt met collega’s.

Marketing automation implementeren

Track en analyseer het gedrag van bezoekers en zorg dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht komt.


Socialemedia-optimalisatie

Contact houden met je doelgroep via social media kan een aardige uitdaging zijn. We bieden ondersteuning bij het posten van berichten en interactie met de social community.

Zoekmachine-optimalisatie

SEO is meer dan strooien met keywords. We helpen je bij het schrijven van berichten, het opzetten van de website-structuur en talloze andere zaken om hoger te scoren in Google.

E-mailmarketing optimaliseren

Hoe wordt een e-mail beter geopend? Hoe zorg je dat een e-mail beter converteert? Onze experts helpen je bij het schrijven, opmaken en verzenden van campagnes.