Eloqua: marketing automation platform 'Best in Class'

Eloqua: marketing automation platform 'Best in Class'

Behaal hogere conversie en omzet door personalisatie

Oracle Eloqua - Het Marketing Automation platform

Eloqua is het meest veelzijdige en krachtige marketingautomation-platform van dit moment. Verhoog de conversie door leads precies die persoonlijke informatie te sturen die hij of zij wenst. Met Eloqua creëer je de ultieme customer experience. Gepersonaliseerde campagnes op basis van kenmerken en gedrag zorgen voor een persoonlijke dialoog. Eloqua beperkt zich hierbij niet tot e-mail, meer kent koppelingen met social, SMS, CRM en vele andere datasystemen. Een beter afgestemde boodschap zorgt voor een hogere conversie en meer omzet.

Krijg inzicht in de ROI van marketing

Met geïntegreerde lead management en de zeer veelzijdige visuele campagne interface kun jij als marketeer ieder creatief idee waarmaken. Lead scoring segmenteert de meest aantrekkelijke leads en digital body language geeft verkoopteams vooraf inzicht in de wensen van een lead, waardoor ‘koud bellen’ niet meer bestaat. Een koppeling met CRM en uitgebreide rapportages geven inzicht in de ROI van marketing en manieren om deze verder te optimaliseren.

Cross-channel marketing

Jouw lead communiceert niet alleen via e-mail

Eloqua marketing automation zorgt voor een gepersonaliseerde customer experience over kanalen als web, email, SMS, social, webinars, events en advertising. Eloqua cross-channel marketing maakt gebruik van real-time behavioral data om zodoende de boodschap aangepast wordt op de specifieke ontvanger.

Content marketing

Eloqua zorgt voor een persoonlijke dialoog

Verhoog de impact van je content door 100% personalisatie. Tekst en afbeeldingen binnen e-mail en landingspagina’s past zich aan op basis van alle beschikbare data. Gebruik branche-specifieke afbeeldingen en teksten afgestemd op de behoefte van de ontvanger. Werk samen in een team en integreer je content binnen alle touch-points vanuit multi-channel campagnes. Eloqua transformeert content tot waardevolle elementen binnen de buyer journey.Social marketing

Luisteren naar je klant

Luister naar klant-conversaties met meer diepgang en intelligence. Eloqua biedt ‘unified social listening, analytics en engagement tools binnen 1 platform. Eloqua social marketing helpt marketeers om sociale inzichten te transformeren in concreet en meetbaar resultaat.

Data management platform

Online marketing kan niet zonder goede data

Het Oracle Eloqua data management platform verzamelt, gebruikt en verrijkt klantdata op een centrale plek zodat een 360 graden klantbeeld ook werkelijkheid wordt. Data is de basis van een goede campagne. Uitwisseling met vrijwel alle systemen is mogelijk. Eloqua heeft datacenters in de EU en campagnes voldoen aan de GDPR.Toekomstvast

Eloqua is een moderne en toekomstvaste marketingautomation-oplossing met geïntegreerde klantdata voor cross-channel marketing, content marketing, social marketing en big data. Oracle staat garant voor continuïteit en ieder kwartaal wordt Eloqua voorzien van nieuwe, moderne functionaliteit. Eloqua groeit mee met jouw wensen en de ontwikkelingen in de markt.


Oracle Gold Partner

Stan & Stacy is jaren ervaring met Eloqua en is dan ook officieel Eloqua God Partner voor Nederland. Wij helpen je marketingteam met een Eloqua onboarding. We brengen je team snel up-to-speed. Daarnaast bieden we je een learning-by-doing training, waarin we werken naar zelfstandigheid en gelijktijdig concrete campagnes bouwen. Zo leer je snel en efficient alle facetten van Eloqua.

Goldpartrner Sas 528X43

Waar liggen de kansen voor jouw bedrijf?
Ultimaker Logo
Ktba