Omni-Channel Commerce

Omni-Channel Commerce

Gemiddeld 98% van de bezoekers in een webwinkel koopt niet

Inbound Marketing zorgt ervoor dat je met bezoekers die de eerste keer nog niets kopen toch een relatie opbouwt en dat je ze uiteindelijk toch weet te converteren naar klanten. Gemiddeld 90% van de bezoekers op B2B  e-commerce sites hebben nog geen directe koopintentie.

Wat ze dan wel doen? Ze oriënteren en informeren zich. Vraag: hoeveel content heb je buiten de product detailpagina om? Hoe actief blog je? Hoeveel unieke content produceer je?

Leads genereren voor eCommerce

Voorzie in informatie waar consumenten tijdens het aankoopproces iets aan hebben ter ondersteuning van hun toekomstige aankoop. Bijvoorbeeld in de vorm van vergelijkingslijstjes, een top 5 best beoordeelde producten, een instructie hoe iets werkt of hoe iets in elkaar gezet moet worden, een overzicht van nieuwe producten. Hierdoor geef je ze iets waarmee je je merk of product positief laadt.

Het helpt de consument en is absoluut niet bedoeld als agressief verkooppraatje. Zo win je de harten van je aanstaande nieuwe klant en scoort je content nog ook nog eens goed in Google wat veel nieuwe bezoekers opleverd. Twee vliegen in één klap!

Lees hier mooi voorbeelden van typische inbound marketing content ‘How to Buy a Scanner‘. Of ‘How to tie a tie

Focus op de gehele sales cycle: van oriëntatie tot koop en retentie

Bij Inbound marketing is het de kunst dat consumenten zich gaan inschrijven op je nieuwsbrief of hun emailadres achterlaten om updates te ontvangen. Hiermee kun jij als retailer vervolgens de relatie stap voor stap intensiveren. Vergeet niet dat bij de meeste consumenten het soms dagen of weken duurt voordat de knoop doorgehakt wordt en ze de bestelling plaatsen.

Marketing automation helpt je consumenten op maat te informeren met content die ze verleidt of overtuigt weer een stap te zetten richting een bestelling. Lead nurturing programma’s zorgt ervoor dat consumenten uiteindelijk ook de aankoop bij jou uitvoeren zodra ze hier klaar voor zijn.

Wij hebben uitstekende ervaringen in eCommerce

Stan & Stacy realiseert online marketing en eCommerce oplossingen op basis van WordPress en Magento. Beide pakketten zijn bijzonder compleet, toch adviseren we WordPress wanneer je catalogus redelijk beperkt is (tot 1000 producten en Magento wanneer je met een meer complexe catalogus werkt met meer dan 1000 producten.

De klant is onafhankelijk

Er zijn veel online bureau’s, creatieveling en een-pitters die weten hoe de open source systemen werken. Met een opensource website ben je niet afhankelijk van één partij.

Gebruiksvriendelijk

De achterkant van WordPress en Magento zijn zeer gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker. Met een paar uitleggen kan bijna iedereen zijn eigen website onderhouden, zonder uren achter de computer te hoeven zitten.

Up-to-date

De ontwikkelingen online gaan snel. Er zijn wereldwijd vele programmeurs die een steentje bijdragen aan WordPress en Magento. Zo is het bijna altijd mogelijk – met een paar klikken op de knop – de nieuwste functionaliteiten binnen een website te gebruiken.

Naast het ontwerpen van de juiste strategie en tactieken moeten ook landingspagina’s, CTA formulieren, email templates en slimme content worden aangemaakt. Stan & Stacy ondersteunt hierin.

Wij behalen een hoog rendement tegen lage kosten door eCommerce omgevingen te koppelen met slimme Marketing-sofware.