Stan & Stacy en Ebicus bundelen krachten

Marketing automation wordt steeds meer de centrale hub voor de opslag en verwerking van contactinformatie. Niet alleen zorgt het systeem voor het ‘nurturen’ van prospects, ook zorgt het voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten en andere groepen. Door een data-uitwisseling met externe systemen ontstaat zo een ‘single point of truth‘.

Om naast het implementeren van marketing automation ook beter in deze koppelingen te kunnen voorzien, gaat Stan & Stacy per september intensief samenwerken met Ebicus. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers een volledig portfolio aan diensten en oplossingen op het gebied van digitale klantbeleving aanbieden. Per september 2018 neemt Ebicus een 50% aandeel in Stan & Stacy.

Ebicus

Huub van Rijswijck, eigenaar van Ebicus: “Ebicus is ooit gestart als Siebel CRM implementatie en integratie expert. In 18 jaar hebben we onze portfolio langzaam maar zeker uitgebreid. Vandaag de dag ondersteunen we organisaties met alle vraagstukken rondom datagedreven customer experience. Dit doen we op basis van het Oracle CX-portfolio, waarbij we als pakket- en integratiespecialist optreden. Onze kennis van sales- en service processen, business intelligence en (big) data wordt nu verder uitgebreid met diepgaande marketingkennis.”

Online marketing leunt op techniek

Alexander Snoek, oprichter en eigenaar van Stan & Stacy: “Wij ontwikkelen online campagnes voor marketingautomation-systemen als Oracle Eloqua, Act-On, SharpSpring en Hubspot. Naast het inrichten van deze systemen verzorgen we ook campagnes en bijbehorende content. We zien dat de uitwisseling van data tussen systemen steeds complexer wordt. Hedendaagse online marketing leunt zwaar op techniek. Een marketingautomation-systeem neemt steeds vaker de rol in van centrale database, welke data uitwisselt met talloze andere systemen”. Rijswijck: Verdergaande digitalisering van marketing, verkoop en service processen vragen hierdoor om diepgaande kennis van materie en techniek. Door onze samenwerking worden beide disciplines nu verenigd, waardoor we onze klanten nog beter kunnen helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.”

Zowel Stan & Stacy als Ebicus blijven hun eigen kantoorpanden in Amsterdam en Halfweg aanhouden. De eerste gezamenlijke projecten zijn inmiddels gestart. De heren Van Rijswijck en Snoek zien een vruchtvolle toekomst tegemoet. Aldo Wink, medeoprichter en -eigenaar van Stan & Stacy, beëindigt zijn werkzaamheden en draagt zijn deel over aan Ebicus.

Leer Ebicus kennen