Premium Act-on Marketing Automation Agency

Act-On is ‘s werelds snelst groeiende marketing automation software maker. Het cloud gebaseerde platform is het fundament voor succesvolle marketing campagnes, van klein en simpel tot wereldwijd en complex.

Act-On implementatie partner Nederland

Act-On bedient organisaties van MKB tot Enterprise met schaalbare ‘pay as you grow’ software. De software biedt een intuitieve interface, email engine, CRM functies, website tracker, lead scoring, lead nurturing en social media prospecting. Met simpele doch effectieve webform en landingspagina tools, inbound SEO en Google Adwords tracking heb je als B2B marketeer een sterke set met marketing-tools binnen handbereik.

Marketing Automation software

Bij Marketing Automation gaat het om de hele keten van online interacties van een prospect te tracken. Op dynamische wijze wordt zo een uitgebreid profiel opgebouwd. Hierdoor ben je vervolgens in staat op intelligente wijze een geautomatiseerde dialoog uit te voeren, gebaseerd op zowel impliciet als expliciet gedrag.

Marketing Automation is het platform om content marketing / inbound marketing campagnes (Lead Nurturing) mee te organiseren en te monitoren.

Marketing Automation wordt ingezet wanneer:

  • De Buyer Journey langer dan 1 week is
  • Je uitgebreide en intelligente webforms & landingspagina’s wilt gebruiken
  • Je meerdere producten binnen meerdere markten verkoopt
  • Je de ‘lead to sales’ conversie ratio aanzienlijk wilt verhogen

Implementatie

Het implementeren van de software systeem kan een flinke klus zijn. Alle landingspagina’s, formulieren, email templates en content moet worden aangemaakt of overgezet.

Stan & Stacy ondersteunt bij het inrichten en beheren. Wij zijn een onafhankelijke specialist, ons team heeft ruime ervaring met Act-On, Eloqua, Sharpspring en Hubspot.